02 februari 2018

Te koop: volgers!

In dit digitale tijdperk is het aantal volgers van groot belang. Het geeft bijvoorbeeld aan hoe bekend en invloedrijk je bent. Bovendien kun je  tegenwoordig met veel volgers geld verdienen (check morgen ons blog hierover!). Het kan dus best verleidelijk zijn om volgers te kopen. Vooral in Amerika is dit een bekend fenomeen.

Jouw eigen (nep)profiel kopen?

Nepvolgers zijn nagemaakte profielen van echte mensen. Het kan dus zijn dat jouw profiel of van iemand in jouw omgeving hiervoor gepikt is. Niet alleen je foto, maar ook je bio en accountnaam worden gebruikt. Met enkel en alleen een paar subtiele aanpassingen die amper opvallen, worden ze verkocht als nepprofiel.

Het gekke is dat nepvolgers eenvoudig online te bestellen zijn. Je kunt niet alleen volgers, maar ook likes, retweets, luisteraars en kijkers kopen. Er zijn talloze websites waar je dit voor alle online platformen kunt kopen. De prijzen voor een pakket nepvolgers variëren van van minder dan tien euro tot wel een paar duizenden euro! Nu is de vraag: zou jij zoveel geld willen uitgeven voor meer volgers?

Wij denken van niet. Dus willen we je graag helpen om een strategie te bedenken om dit aantal op een andere manier te bereiken. En dat onder het genot van een kop koffie!

Wat is de online impact van jouw bedrijf?
In minder dan 3 minuten weet je het.

Doe de Contentscan!