26 april 2019

Quiz je weg naar interactie met Instagram Stories

Instagram strooit met nieuwe functies! Het nieuwste hebbedingetje is de Quiz-sticker voor Instagram Stories. Wij vertellen je hoe je dit in jouw marketingaanpak kunt verwerken.

Instagram Stories bood al de mogelijkheid tot polls, waarin je jouw volgers een vraag kon stellen met twee antwoordmogelijkheden. Dit was puur gericht op feedback ontvangen, aangezien er daarna ook geen ‘goed’ of ‘fout’ antwoord verscheen. Met de nieuwe quiz-sticker kun je vier antwoordmogelijkheden bieden én kun je vervolgens het goede antwoord geven.

Voor merken biedt deze nieuwe tool een leuke kans om nog meer interactie met de doelgroep te hebben. Zo zou je een vraag kunnen stellen om feedback te ontvangen over een nieuw idee voor jouw bedrijf wanneer je bijvoorbeeld twijfelt tussen een paar opties. Maar ook kun je leuke win-acties koppelen aan jouw quizvragen en leer je jouw klanten nog beter kennen.

Nog niet zo bekend met het toepassen van Instagram in jouw marketingstrategie en benieuwd of het iets voor je is? Wij helpen je hier graag bij! Neem gerust contact op.

Wat is de online impact van jouw bedrijf?
In minder dan 3 minuten weet je het.

Doe de Contentscan!