19 juli 2018

Nieuw: Instagram TV

Het is je vast al opgevallen. Instagram heeft weer iets nieuws geïntroduceerd: Instagram TV. Deze toevoeging is er voor content makers. Je kunt er verticale video’s mee uploaden tot maximaal een uur. Wat biedt deze toevoeging aan Instagram voor kansen of mogelijkheden voor jouw bedrijf? 

Er zijn veel voordelen te noemen over het gebruik van Instagram TV. Het is bijvoorbeeld bewust ontworpen om de ervaring van tv-kijken te beleven. Ook heeft het als voordeel dat je niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste content die de doelgroep zou willen bekijken. Instagram helpt hierbij en speelt de video’s automatisch voor je af. Het zijn video’s die voor de doelgroep interessant zijn.

Ook biedt Instagram TV (IGTV) het voordeel dat het gekoppeld is aan het account van het bedrijf. Gebruikers die je al volgen op Instagram kunnen gemakkelijk de IGTV-video’s van de Instagram-pagina bekijken.

Meer over Instagram TV lees je hier, op de website van Frankwatching. Benieuwd naar wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Geef ons gerust een belletje!

Wat is de online impact van jouw bedrijf?
In minder dan 3 minuten weet je het.

Doe de Contentscan!