19 juli 2018

Kansen met Instagram

Het afgelopen jaar is Facebook flink in het nieuws geweest. Instagram heeft als platform daarmee een boost gekregen. Veel gebruikers stapten over. Instagram is op dit moment het meest snel groeiende netwerk van Nederland. Wij vertellen je graag wat meer over dit platform!

Wat merkbeleving betreft zit je goed op Instagram. Maar vraag je af: hoe zou Instagram voor mijn bedrijf kunnen werken en wat zou dit toevoegen? Er wordt vaak gesuggereerd dat Instagram nog niet een saleskanaal is maar hier komt langzaam verandering in. Instagram stories is bijvoorbeeld een handige optie om een potentiele klant door te linken naar je landingspagina of webshop. Er zijn nog veel meer redenen waarom Instagram goed kan werken voor jouw bedrijf. Meer hierover lees je hier, op de site van Marketingfacts.

Is jouw bedrijf nog niet actief op Instagram en is jouw interesse gewekt? Wil jij, met jouw bedrijf een zo groot, en zo breed mogelijk netwerk opbouwen? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag!

Wat is de online impact van jouw bedrijf?
In minder dan 3 minuten weet je het.

Doe de Contentscan!