14 november 2017

Even voorstellen: Niquita Mongen

Content. Zet er een ‘e’ of ‘o’ achter en dan krijg je een hele andere betekenis: namelijk blij of tevreden. Precies het gevoel wat ik kreeg toen ik werd aangenomen als stagiaire bij Content United.

Mijn naam is Niquita Mongen, een 21-jarige Mediaredactie studente van het Mediacollege. Ik ben trots dat ik tot en met april 2018 deel mag zijn van het Content United team.

Als ik mijzelf zou moeten beschrijven, zou ik de volgende woorden gebruiken: vrolijk, avontuurlijk, perfectionistisch en een beetje gek. Ik heb een enorme passie voor nieuwe kennis en vaardigheden opdoen en daar mijn eigen weg in te vinden. Dit zie je ook terug in alles wat ik doe en maak, waardoor mijn creaties een Niquita-stempel krijgen.

De opleiding die ik volg, is breed. Ik leer over verschillende kanten van de media. Dit vind ik super interessant want media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ik heb al eerder stage gelopen bij een online magazine, waarbij ik zelf (geschreven) content maakte. Nu lijkt het mij leuk om een kijkje achter de berichten, artikelen en posts te nemen. Zo kan ik zien wat voor effect en invloed een bericht heeft. Content United is hier de perfecte plek voor. Zo kan ik mijn creativiteit en talenten op verschillende manieren en vlakken ontwikkelen.

Ik kijk ernaar uit om de wereld van content en marketing te ontdekken. Wie weet tot snel!

Wat is de online impact van jouw bedrijf?
In minder dan 3 minuten weet je het.

Doe de Contentscan!