16 mei 2019

Content United, camera, actie!

Wist je dat een video 135% meer bereik geeft dan een foto op Facebook? Video content is king. Al jaren. En nee, dat hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Benieuwd naar onze aanpak?

Een video voor jouw bedrijf opnemen en daar misschien wel zelf in verschijnen? Dat klinkt best spannend! Maar wees gerust, met onze ervaring en nabewerking zorgen we dat jouw merk goed uit de verf komt. Wij helpen je graag met video’s bedenken, opnemen, monteren en online zetten. De afgelopen tijd hebben we onwijs veel mooie concepten mogen bedenken en beelden mogen schieten voor uiteenlopende klanten.

Deze beelden bewerkten we tot onder meer instructiefilmpjes, sfeerbeelden van evenementen, interviews, klantreviews en campagnevideo’s. Met veel plezier. Want het is mooi werk, dat veel oplevert: veel blije klanten en veel views. Bekijk ons compilatie van recente filmpjes:

Wil jij ook meer views voor jouw werk? Vraag eens naar onze video tarieven. Van concept tot plaatsing: wij helpen je uit de brand. Want we zijn handig én snel, en dat merk je aan onze prijzen.

Wat is de online impact van jouw bedrijf?
In minder dan 3 minuten weet je het.

Doe de Contentscan!