20 mei 2019

Benutten jij en je collega’s LinkedIn optimaal?

Je netwerk is ontzettend belangrijk. Ook online. En LinkedIn is je belangrijkste platform om zakelijke contacten te vinden en te onderhouden. Wist je dat Content United ook LinkedIn workshops geeft? In een paar uur tijd leer je alles uit LinkedIn te halen.

Jij hebt vast al een LinkedIn profielpagina. Maar met het lezen van dit artikeltje vraag je je misschien af of jouw profiel wel sterk genoeg is. En of je alles uit dit netwerk haalt. Je kunt meer met LinkedIn dan je denkt. We laten je graag de mogelijkheden zien met een leuke hands on workshop.

Tijdens de workshop laten we je zien hoe je jouw vindbaarheid op LinkedIn kunt analyseren en geven we je tips hoe je jouw vindbaarheid kunt verbeteren. Ook snijden we onderwerpen aan zoals adverteren op LinkedIn, strategieën om je naamsbekendheid te vergroten en om bijvoorbeeld leads te genereren met Sales Navigator. Aan het eind van de workshop kun je direct aan de slag om jouw online netwerk te verbeteren.

We nodigen jou en je collega’s van harte uit op ons kantoor met uitzicht over het Spaarne. We zijn ook flexibel. We komen gerust naar jullie toe. Van privéworkshop (al vanaf €300) tot een workshop met jullie hele team, alles is mogelijk. Je ontvangt een aanbod op maat.

Liever een workshop over een ander kanaal of een stoomcursus over meerdere social media? We horen het graag! Bel of mail gerust eventjes om je wensen te bespreken.

Wat is de online impact van jouw bedrijf?
In minder dan 3 minuten weet je het.

Doe de Contentscan!